Νέα προσφυγική τραγωδία αυτή τη φορά στο Ιόνιο, 13 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά των Παξών με 12 νεκρούς και 21 διασωθέντες.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, τις πρωινές ώρες κάποιος από τους μετανάστες τηλεφώνησε στο 112 και δήλωσε ότι βρίσκονται στη θάλασσα και κινδυνεύουν.

Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί από τη θάλασσα 21 άνθρωποι και έχουν βρεθεί 12 νεκροί, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση περίπου άλλων 17 μεταναστών.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια