Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις του ΝΒΑ και δη στη «φούσκα» του Ορλάντο μετά το περιστατικό αστυνομικής βίας με τον πυροβολισμό Αφροαμερικανού άνδρα στο Ουισκόνσιν.

Ο Φρεντ ΒανΒλιτ είπε ότι το «Black Lives Matter» στις φανέλες δεν… αρκεί και ότι πρέπει να παρθούν δραστικά μέτρα. Ποια είναι αυτά; Ακόμα και το μποϊκοτάζ των playoffs.

Τόσο ο ίδιος ο ΒανΒλιτ, όσο και ο Νόρμαν Πάουελ είπαν την Τρίτη (25/8) ότι στις τάξεις της ομάδας έχουν συζητήσει ήδη το ενδεχόμενο να μποϊκοτάρουν τη συνέχεια. Και αυτό διότι τα μέτρα που πρέπει να πάρουν, πρέπει να είναι άκρως δραστικά και αποτελεσματικά!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια