Σε μία καταγγελία που βρίσκεται ήδη στα χέρια των αρχών και ερευνάται προχώρησε μία 25χρονη κοπέλα από τη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της νεαρής Δανάης, η οποία κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook βίντεο από την κάμερα που βρίσκεται στο εσωτερικό της πολυκατοικίας που διαμένει, ένας άγνωστος άνδρας την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της και για περίπου 400 μέτρα, ενώ, όπως φαίνεται και στο βίντεο που θα δείτε ακολούθως, ένας νεαρός εμφανίζεται στην είσοδο της πολυκατοικίας, δευτερόλεπτα μετά τη στιγμή που η ίδια μπαίνει σε αυτή.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η 25χρονη αλλά και διακρίνεται στο σχετικό βίντεο, ο νεαρός φαίνεται να έχει έξω το μόριό του τη στιγμή που πλησιάζει προς την είσοδο του σπιτιού.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια