Πολύ σοβαρό περιστατικό δηλητηρίασης με νεκρά Όρνια στην περιοχή Κλεισούρας- Αράκυνθου στο Μεσολόγγι καταγγέλλει η Ελληνικη Ορνιθολογική Εταιρεία.

“Σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες και τον Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων κάνουμε ότι είναι δυνατό για να διερευνηθούν τα αίτια και η έκταση του περιστατικού, καθώς και να αποφευχθούν περαιτέρω δηλητηριάσεις”, αναφέρει η περιβαλλοντική οργάνωση.

Όπως έγινε γνωστό αύριο θα μεταβεί στην περιοχή η Ομάδα Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων της ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Παράλληλα, η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία καλεί τους πολίτες να επικοινωνήσουν μαζί της σε περίπτωση που εντοπίσουν στην ύπαιθρο της ευρύτερης περιοχής νεκρά ζώα (πουλιά ή θηλαστικά):

👉 με μήνυμα εδώ ή τηλ. στο 210 8228704 & 210 8227937
👉 Δασαρχείο Μεσολογγίου: 26310 28878
👉 Φορέας Διαχείρισης Μεσολογγίου- Ακαρνανικών: 26320 55094

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X