Νεκρό δελφίνι, το δεύτερο σε μια εβδομάδα, ξεβράστηκε στην Ικαρία. Όπως μεταδίδει το radio-ikaria.gr, το δελφίνι εντοπίστηκε αυτή τη φορά στην παραλία Κεραμέ Ευδήλου.

Το νεκρό δελφίνι είναι της οικογένειας ζωνοδέλφινου, μήκους 2,10μ., βάρος άνω των 100 κιλών με απουσία οδόντων στην άνω γνάθο. Ηλικία απροσδιόριστη. Ο θάνατος είχε επέλθει τουλάχιστον πριν από 15 ημέρες. Νεκροψία δεν έγινε λόγω της προχωρημένης σήψης και της αφόρητης δυσοσμίας. Δεν διαπιστώθηκε η αιτία θανάτου.

Οι υπηρεσίες του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της ΠΕ Ικαρίας διενέργησαν αυτοψία στην περιοχή που εντοπίστηκε το νεκρό δελφίνι. Την ταφή του δελφινιού ανέλαβε ο Δήμος Ικαρίας (Δημοτική Ενότητα Ευδήλου) για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια