Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας zoosos, το ελάφι εντοπίστηκε νεκρό σήμερα το πρωί στην οδό Αρσινόης στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής του Δήμου Αχαρνών Αττικής στους πρόποδες της Πάρνηθας από κατοίκους. Το ελάφι, όπως αναφέρεται, είχε εξοικειωθεί με τους ανθρώπους και συνήθιζε να πλησιάζει τα σπίτια.

Η γνωστή ηθοποιός Μαριάνα Τουμασάτου, μιλώντας στο zoosos.gr, ανέφερε πως η δολοφονία του ελαφιού πρέπει να έγινε τα ξημερώματα. Το ζώο όπως έχει μόνο ένας εμφανές τραύμα στο σώμα του, από το βλήμα που χρησιμοποιήθηκε.

Τόνισε ακόμη ότι οι κάτοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και το Δασαρχείο και αναμένουν να γίνει και ο σχετικός έλεγχος, ώστε να εντοπιστεί αν είναι δυνατόν από που και ποιον αγοράστηκε η σφαίρα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]