Ο 26χρονος Anthony Huber έπεσε νεκρός στην προσπάθεια να αποτρέψει ένοπλο ακροδεξιό από το να πυροβολήσει προς τους διαδηλωτές

Νεκρός από πυρά 17χρονου ακροδεξιού έπεσε ο skater Anthony Huber, καθώς το θύμα αναγνωρίστηκε από την οικογένεια και τους φίλους του.

Ο 26χρονος συμμετείχε σε διαδήλωση του κινήματος Black Lives Matter στην πόλη Kenosha, στον απόηχο της επίθεσης αστυνομικών που άφησε παράλυτο τον Jacob Blake.

Ο Huber άφησε πίσω τη σύντροφό του και μια κόρη ηλικίας 2 ετών.

Ήδη έχει στηθεί μια διαδικτυακή καμπάνια για την ενίσχυση της οικογένειάς του.

Alfavita

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια