Ένα ακόμα κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε από τον γάμο στη Λάρισα. Σύμφωνα με το larissanet.gr, πρόκειται για έναν ιερέα από την περιοχή, ο οποίος παραβρέθηκε στο γλέντι του γάμου – με το οποίο συνδέονται κρούσματα – και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ιερέας, ο οποίος δεν είναι αυτός που τέλεσε το μυστήριο, άλλωστε υπηρετεί σε γειτονική Μητρόπολη, είχε συμπτώματα, τα οποία τον οδήγησαν να κάνει το τεστ το οποίο και κατέδειξε πως είναι θετικός στον ιό.

Από το βράδυ του Σαββάτου νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, αναφέρει το larissanet.gr.

Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα σε ιερέα μέσα σε λίγες μέρες, μετά από τον ιερέα στην Αλεξανδρούπολη. Πριν δύο εβδομάδες είχε πεθάνει ιερέας στην Ξάνθη από κορωνοϊό.

*Από το tvxs.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια