Ακόμα ένα περιστατικό αστυνομικής βαρβαρότητας με θύματα αυτή τη φορά δύο 24χρονους, ο ένας εκ των οποίων κατέληξε με ράμματα στο νοσοκομείο ύστερα από επίθεση ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Το επεισόδιο συνέβη προχθές στις 2 μετά το μεσημέρι επί της οδού Κρέοντος στα Σεπόλια, με τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς να απειλούν με προσαγωγές ακόμα και περαστικούς που ρωτούσαν να μάθουν την αιτία, σύμφωνα με την πρωτοβουλία «Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη».

Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία στην «Popaganda», όλα άρχισαν όταν ένας 24χρονος έφτασε στο σημείο, όπου ήταν σταματημένοι αστυνομικοί, για δώσει στον πατέρα του το μηχανάκι του, αλλά οι άνδρες της ΔΙΑΣ φέρεται να τον κοίταξαν «περίεργα» και τους ζήτησε τον λόγο.

Η λεκτική αντιπαράθεση συνεχίστηκε με τον ξυλοδαρμό του θύματος, καθώς, όπως γράφει το δημοσίευμα, ο αδελφός του αναφέρει πως του φόρεσαν χειροπέδες και τον χτύπησαν στα πλευρά και τα πόδια, όπως επίσης χτύπησαν στη συνέχεια με γκλοπ έναν φίλο του που βρίσκονταν απέναντι, είδε τι γινόταν και προσπάθησε να τον βοηθήσει.

Ο τελευταίος φαίνεται αιμόφυρτος μέσα στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού, αλλά σύμφωνα με την εκδοχή της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκε με τον άλλο προσαχθέντα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» αφού δήλωσαν ότι ζαλίζονται.