Η καθυστέρηση στην έκδοση αποτελεσμάτων δημιουργεί φόβους μεγάλης διασποράς

«Ψυχρολουσία» στο Νοσοκομείο Αγρινίου προκάλεσαν σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα agriniopress τα αποτελέσματα δειγματοληπτικών που κοινοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες. Τα στοιχεία δείχνουν πλήθος θετικών δειγμάτων τόσο σε πολίτες όσο και σε προσωπικό του Νοσοκομείου.

Ειδικότερα, η καθυστέρηση που παρατηρούνταν στην έκδοση αποτελεσμάτων των δειγματοληπτικών ελέγχων λόγω της έλλειψης αντιδραστηρίων στην Πάτρα, δεν επέτρεψε εδώ και καιρό την άμεση έκδοση απαντήσεων σε αρκετά τεστ που έγιναν. Με την εξεύρεση λύσης σε ό,τι αφορά το σκέλος αυτό, το Νοσοκομείο Αγρινίου έλαβε 109 αποτελέσματα ελέγχων των προηγούμενων ημερών. Τα αποτελέσματα «έδειξαν» 30 θετικά δείγματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι 25 εξ αυτών αφορούν πολίτες. Το ιδιαίτερα ανησυχητικό ωστόσο είναι το γεγονός ότι πέντε ακόμη άτομα που εργάζονται στο Νοσοκομείο (ως βοηθοί θαλάμων και στην καθαριότητα και την ασφάλεια) βρέθηκαν θετικά, εκ των οποίων τα τέσσερα εργάζονται εδώ και μία εβδομάδα όντας ασυμπτωματικά, έχοντας κάνει τεστ πριν περίπου επτά ημέρες!

Όπως είναι λογικό εκφράζονται σοβαροί φόβοι για μεγάλη διασπορά ενώ ήδη έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση στο Νοσοκομείο. Παράλληλα «τρέχουν» οι διαδικασίες ιχνηλάτησης, ωστόσο εκφράζεται έντονος προβληματισμός για το τι μέλει γενέσθαι και αν θα μπορέσει το Νοσοκομείο να ανταποκριθεί σε μία τέτοια, απευκταία, περίπτωση.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X