Η αυτοβιογραφική ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Βρετανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Μαϊου του 2019 (θα ανακοινωθεί σύντομα και η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας για την χώρα μας).

Ο Τόλκιν δημιούργησε ολόκληρους μαγικούς κόσμους μέσα από τα βιβλία του, όπως “το Χόμπιτ”, “ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών”, “το Σιλμαρίλιον” και ενέπνευσε σκηνοθέτες αλλά και μουσικούς οι οποίοι έδωσαν στα συγκροτήματά τους ονόματα από τους φανταστικούς χαρακτήρες των βιβλίων του.

Στο twitter στον λογαριασμό JUMPCUT ONLINE ανέβηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας. Πρωταγωνιστής της ταινίας θα είναι ο Νίκολας Χούλτ.


Πληροφορίες από το straightonmusic.com

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια