Βιντεοπαιχνίδι με τον Βαρουφάκη ή αλλιώς “Syriza man” να πολεμάει τον σατανικό Dr Troika, έχει δημιουργήσει χρήστης του διαδικτύου βασισμένος στο παλιότερο παιχνίδι “Mega Man”.

‘Οπως εξηγεί ο δημιουργός του παιχνιδιού η αποστολή του “Syriza man”  είναι να αντιμετωπίσει τις σατανικές επιθυμίες του Dr Troika, o οποίος έχει δημιουργήσει 8 παντοδύναμα ρομπότ με σκοπό να καταστρέψει τον “Syriza man”! Πριν διατελέσει ως υπουργός Οικονομικών, ο Γιάνης Βαρουφάκης, είχε εργαστεί ως οικονομολόγος στην Valve, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών παιχνιδιών στον κόσμο.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια