Πάνος Γουργιώτης στο KOOKOO Live Music Bar

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου ο Πάνος Γουργιώτης με την μουσική του παρέα θα εμφανιστούν για μία και μοναδική βραδιά στο KOOKOO Live Music Bar, στο Γκάζι.

Ο γνωστός τραγουδοποιός θα ταξιδέψει από τις Βρυξέλλες στην Αθήνα για να συναντήσει το αθηναϊκό κοινό σε μία βραδιά γεμάτη μουσική και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και όχι μόνο.

Μαζί του στη σκηνή θα παίξουν οι μουσικοί: Παύλος Μοναστηριώτης (Τύμπανα), Κώστας Βλάχος (Μπάσο), Νίκος Βογιατζάκης (Κιθάρα). Guest ο Μιχάλης Καραχάλιος (Τζουράς).

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

KOOKOO Live Music Bar
Ιάκχου 17, Γκάζι
τηλ. 210 3450930
Ώρα έναρξης : 21.30
Είσοδος 10ε με ποτό (μπύρα ή κρασί)

www.panosgourgiotis.com

Panos_KooKoo_filikisummetoxi_1510

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X