Ορισμένα «γατάκια» χάρηκαν μόλις είδαν το βίντεο του Μπαλτάκου με τον Κασιδιάρη, καθώς πίστεψαν πως θα μπορέσουν να βλάψουν τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση. Πίστεψαν πως αυτή είναι η ευκαιρία τους. Υπολόγιζαν, όμως, χωρίς τον Σαμαρά…

Κάποιοι πίστεψαν πως με το βίντεο θα έπλητταν την εικόνα του Αντώνη Σαμαρά, επειδή δήθεν κάνει παρέα με ακροδεξιούς, στους οποίους έδωσε επίσης ρόλο – κλειδί στην κυβέρνησή του.

Κάποιοι άλλοι θέλησαν να κατηγορήσουν τον Πρωθυπουργό και ορισμένους υπουργούς του για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, με στόχο να εξυπηρετηθούν μικροκομματικά συμφέροντα.

Να κόψουν δηλαδή ψήφους από τη Χρυσή Αυγή για να «κλείσει» η ΝΔ την ψαλίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα ο Σαμαράς να προβάλλει προς τα έξω το προφίλ του δημοκράτη, του αδέκαστου και του αμείλικτου τιμωρού.

 

baltakos

Ορισμένοι πάλι είπαν πως «καλά να πάθει ο Σαμαράς», αφού κάνει παρέα με φασίστες. Αυτοί δεν έχουν μπέσα. Απόδειξη ο Μπαλτάκος, ο οποίος παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη του Πρωθυπουργού με τους χρυσαυγίτες και τον χλευάζει κι από πάνω!

Με λίγα λόγια, όλοι πίστευαν πως ο Σαμαράς είναι είτε ακροδεξιός, είτε μαλάκας!

Μα πόσο αφελείς είναι όλοι αυτοί; Φτάνει πια. Ήρθε πλέον η ώρα να γελάσει και ο Πρωθυπουργός μας και μάλιστα να γελάσει τελευταίος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου η καταγραφή της συνομιλίας Μπαλτάκου – Κασιδιάρη δεν έγινε εν αγνοία Σαμαρά. Ούτε, όμως και με εντολή Σαμαρά, όπως πολλοί, ειρωνικά, ισχυρίζονται.

Έγινε αγαπητοί αναγνώστες από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά (!) ο οποίος είχε αρχίσει να μυρίζεται τι κουμάσι είναι ο Μπαλτάκος και είχε γεμίσει με κρυφές κάμερες και κοριούς το γραφείο του στη Βουλή.

Αυτή είναι και η απάντηση σε όσους προσπάθησαν να εξισώσουν τον Σαμαρά με τον Μπαλτάκο, ως ακροδεξιό, αντικομμουνιστή και συμπαθούντα τη Χρυσή Αυγή. Ο Πρωθυπουργός τα ήξερε όλα. Εδώ και μήνες!

Το βίντεο που είδατε είναι μόλις ένα από τα πολλά που έχει στην κατοχή του και γνωρίζει πολύ καλά για τα κρυφά ραντεβουδάκια του Μπαλτάκου με Κασιδιάρηδες και λοιπούς…

Γιατί δεν τον «ξήλωνε» λοιπόν; Αναρωτιούνται πολλοί. Μα γιατί περίμενε να δει μέχρι πού θα το πάει… Ήθελε να δει ως πού θα έφτανε τελικά ο παλιός του φίλος, ο οποίος τελικά τον πρόδωσε τόσο άσχημα.

Και ο Σαμαράς μπορεί να είναι «αλεπού» και να τα κατάλαβε όλα έγκαιρα, αλλά πρέπει να καταλάβετε πως είναι και άνθρωπος. Πληγώθηκε από τη συμπεριφορά του παλιόφιλού του, ο οποίος πρόδωσε την εμπιστοσύνη του και είχε ρίξει γέφυρες με τη Χρυσή Αυγή.

 

baltakos2

Και το τελευταίο ερώτημα… Πώς έφτασε το βίντεο στη Χρυσή Αυγή, η οποία «νόμισε» πως έβγαλε λαβράκι; Ο Κασιδιάρης πήρε το dvd από τον Θέμο Αναστασιάδη, ο οποίος ανέλαβε τη δουλειά, λόγω εμπειρίας. Ο Πρωθυπουργός δεν ήθελε να ρισκάρει να χαθεί το βίντεο και το έδωσε στον πλέον έμπειρο να φέρει την αποστολή εις πέρας.

Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο στην Χρυσή Αυγή δεν θα καταλάβαινε κανείς πως πρόκειται για παιχνίδι «στημένο» μέσα από το Μαξίμου. Άλλωστε, ο Θέμος είναι οικείο πρόσωπο.

Έτσι, ο Κασιδιάρης, στην απόγνωσή του να μην μπει φυλακή και να αλωνίζει μόνος του απόντος του Μιχαλολιάκου, δεν το πολυσκέφτηκε και έδωσε το υλικό στη δημοσιότητα, παρότι αυτό αποδεικνύει πως η Χρυσή Αυγή, όχι απλά δεν είναι αντισυστημική, αλλά πίνει καφέ με «κολλητούς» Πρωθυπουργών και συμβούλους της κυβέρνησης.

Όλοι έπεσαν θύματα της οξυδέρκειας Σαμαρά, ο οποίος ζητάει απ` όλους σας συγγνώμη για την κακή ποιότητα του βίντεο. Την επόμενη φορά θα φροντίσει να γίνει καλύτερη δουλειά…

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X