Μετά από εβδομάδες εικασιών, ο Bernie Sanders, Γερουσιαστής της πολιτείας του Vermont, επισημοποιεί την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές εκλογές των Η.Π.Α. το 2020.
Με μια πλατφόρμα που διεκδικεί διεύρυνση του κοινωνικού κράτους, τέθηκε εκτός κούρσας για το χρίσμα των Δημοκρατικών το 2016, μετά από την επικράτηση της Hilary Clinton. Με τη δημοφιλία του να παραμένει υψηλά και τα ζητήματα που θίγει κεντρικά ακόμη στον δημόσιο λόγο των Η.Π.Α., γίνεται ο 12ος υποψήφιος (μετά την απόσυρση Ojeda) που έχει ανακοινώσει ότι θα διεκδικίσει το χρίσμα των δημοκρατικών για τις προσεχείς προεδρικές εκλογές. Με μερικούς ακόμη να έχουν συστήσει διερευνητικές επιτροπές για πιθανή υποψηφιότητά τους και άλλους Δημοκρατικούς με υψηλό προφίλ να κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά, η κούρσα για το χρίσμα προμηνύεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X