Τι κι αν οι εργαζόμενοι αντιδρούν, τι κι αν ακόμα και μεγάλες επιχειρήσεις δεν δέχονται να ανοίξουν τα καταστήματά τους, ο «αθεόφοβος» Κωστής Χατζηδάκης αποτελεί πρωτοπορία και πηγαίνει για ψώνια φωτογραφιζόμενος με το γιο και τη σύζυγό του, καταχαρούμενος για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας που ο ίδιος θεσμοθέτησε.

Βέβαια δεν ξέρουμε πόσοι Έλληνες έχουν τα ίδια λεφτά… αλλά πολλοί αναρωτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα… γιατί δεν δουλεύει και αυτός τις Κυριακές και βάζει μόνον τους άλλους…

Πέρα από αυτές τις «κακεντρέχειες» για τον άριστο (πάντα) νεοδημοκράτη, ο κ. Χατζηδάκης φαίνεται πως έχει και μια μικρή αμφιβολία αφού γράφει:

«Εκμεταλλευόμενοι το νόμο που ψήφισε πριν μερικά χρόνια ο μπαμπάς πήγαμε για ψώνια Κυριακάτικα! Στο μέλλον θα δούμε αν στο Γιάννη αρέσει αυτό το μέτρο.

#sunday #shopping #family»

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X