Καλεσμένος στην εκπομπή, επί του πιεστηρίου στο Kontra ο Υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης χρησιμοποίησε ένα μοναδικής έμπνευσης επιχείρημα, για να δικαιολογήσει την πλήρη καταστρατήγηση του οκταώρου.

Στο νέο νομοσχέδιο, προβλέπεται ο εργαζόμενος να δουλεύει πέραν του οκταώρου, χωρίς όμως να πληρώνεται υπερωρίες για τις δύο έξτρα ώρες, αλλά να “αποζημιώνεται” με παραπάνω άδεια. Φυσικά, κάτι τέτοιο υπονομεύει ευθέως και καταργεί στην πράξη την έννοια της υπερωρίας, καθώς δεν θα πληρώνεται έξτρα ο εργαζόμενος. Με απλά λόγια ο Υπουργός υποστήριξε πως δεν μειώνεται το εισόδημα, αλλά αντί για λεφτά θα πληρώνεστε με ρεπό.

Οι χρήστες του twitter με ιδιαίτερα καυστικά σχόλια κατακεραυνώνουν τον Κωστή Χατζηδάκη προσφέροντας πολύ γέλιο.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια