Ο Bennington και ο Cornel ήταν πολύ στενοί φίλοι. Ο Chester ήταν νονός των παιδιών του Chris, ενώ στην κηδεία του Chris τον περασμένο Μάιο είχε τραγουδήσει το «Hallelujah» του Leonard Cohen. «Με ενέπνευσες με τόσους πολλούς τρόπους που ποτέ δεν θα μπορούσες να γνωρίζεις», είχε γράψει ο Bennington στην ανοιχτή επιστολή του μετά τον θάνατο του Cornell. «Το ταλέντο σου ήταν καθαρό και ασυναγώνιστο. Η φωνή σου ήταν χαρά και πόνος, θυμός και συγχώρεση, αγάπη και θλίψη, όλα τυλιγμένα σε ένα. Υποθέτω ότι αυτό είμαστε όλοι. Με βοήθησες να το καταλάβω», έγραψε.

Το καλοκαίρι του 2008, ο Chris Cornell και οι Linkin Park έκαναν περιοδεία μαζί ως μέρος του Projekt Revolution. Εδω το βίντεο από το ντουέτο τους στο κομμάτι «Hunger Strike» στο  Lakewood Amphitheatre της Ατλάντα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X