Την τιμητική τους είχαν νωρίτερα οι γνωστοί “μασκομάχοι”, οι οποίοι με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων έδωσαν τη δική τους παράσταση σε διάφορες περιοχές της χώρας. Από αυτές δεν έλειπε και ο γνωστός υπόδικος για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, ο οποίος φαίνεται να πρωτοστατεί στο κίνημα “όχι στις μάσκες”.

Όπως θα δείτε και εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες, σε σχολείο στο Παγκράτι πετάχτηκαν τρικάκια του ακροδεξιού “ΕΛΑΣΥΝ” του Λαγού, με κεντρικό μήνυμα “αρνούμαι τη σκλαβιά της μάσκας“. Όπως θα δείτε και εσείς στο τρικάκι αναγράφεται και το σύνθημα “κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο” ενώ πιο κάτω είναι και το όνομα του πρώην χρυσαυγίτη.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ

Φαίνεται πως ο υπόδικος για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Λαγός, όχι μόνο αναζητά ψήφους απευθυνόμενος σε ακροατήριο που αντιτίθεται με την εφαρμογή του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στα σχολεία, αλλά πρωτοστατεί και στο κίνημα με τις παράλογες διεκδικήσεις.

Πληροφορίες: The toc

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια