Πριν από 76 χρόνια οι φασίστες βασάνισαν την ηρωική ΕΠΟΝίτισσα Άννα Παρλιάρου, που αρνήθηκε παρά τα βασανιστήρια να καταδώσει τους συντρόφους της.

7,5 δεκαετίες αργότερα, η διοίκηση του Παχατουρίδη στον δήμο Περιστερίου έρχεται να γκρεμίσει το μνημείο που είχε στηθεί για την ΕΠΟΝίτισσα, για να μην μπει εμπόδιο στα… έργα πνοής που κάνει.

Ευτυχώς που η ίδια δε ζει εδώ και πολλά χρόνια, για να δει την κατάληξη, και έμεινε φεύγοντας από τη ζωή, με αυτή την εικόνα…

Κατιούσα

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια