Το πρώτο πρόωρο κύμα καύσωνα που ήρθε από την περασμένη Παρασκευή εκτός από τις θερμοκρασίες ρεκόρ έχει προκαλέσει και μεταβολή στις θερμοκρασίες και των θαλασσών.

Σύμφωνα με το Meteo/Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, λόγω των εξαιρετικά θερμών για την εποχή αερίων μαζών που μεταφέρθηκαν στη χώρα μας από τα νοτιοδυτικά, τα νοτιότερα πελάγη έχουν θερμανθεί σε επίπεδα έως και 6 βαθμούς υψηλότερα από τα κανονικά επίπεδα των τελευταίων 12 ετών.

Αυτό αποτυπώνεται στο χάρτη που ακολουθεί, όπου παρουσιάζεται η απόκλιση της επιφανειακής θερμοκρασίας της θάλασσας σε σχέση με τις κανονικές για εποχή τιμές της.

 

Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια