Γέμισαν λεωφόροι, σταθμοί μετρό και άλλα πολυσύχναστα σημεία με συνθήματα που απαιτούν την καταδίκη των ναζί δολοφόνων

Tην πάνδημη απαίτηση να βρουν οι ναζιστές της εγκληματικής συμμορίας την τύχη που τους αξίζει εξέφρασαν σωματεία και συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, αναγράφοντας συνθήματα σε κεντρικά σημεία της Αττικής.

Η πρωτοβουλία αυτή υπενθυμίζει παράλληλα την ανάγκη να είναι όσο μαζικότερη γίνεται η συγκέντρωση συνδικάτων, φορέων και φοιτητικών συλλόγων στις 7 Οκτώβρη, έξω από το μετρό Αμπελοκήπων στις 10 το πρωί,  τη μέρα που θα ανακοινωθεί από το Εφετείο Αθήνας η απόφαση στη δίκη της Χ.Α.

Η πρωτοβουλία αυτή υπενθυμίζει παράλληλα την ανάγκη να είναι όσο μαζικότερη γίνεται η συγκέντρωση συνδικάτων, φορέων και φοιτητικών συλλόγων στις 7 Οκτώβρη, έξω από το μετρό Αμπελοκήπων στις 10 το πρωί, τη μέρα που θα ανακοινωθεί από το Εφετείο Αθήνας η απόφαση στη δίκη της Χ.Α

 

Κατιούσα

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια