Σήμερα στην εκπομπή του Μάνεση στον Alpha σε μια ακόμη στη σύνδεση με Φλοίσβο για ένα ακόμη ρεπορτάζ – περί κακών ανυπάκουων πολιτών που δεν τηρούν τα μέτρα και συνωστίζονται στους έξω χώρους με καφέ από τα take away μία περαστική παρεμβαίνει και λέει “Στην Ικαρία να πάτε”. Αμήχανα ο Μάνεσης την ειρωνεύεται αλλά η αλήθεια είναι ακόμα ψάχνουμε τα ρεπορτάζ των καναλιών για το φαγοπότι του πρωθυπουργού μας στην Ικαρία.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]