Αποφάσισε αυτό που έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση καθώς η περιοχή έχει υψηλό επιδημιολογικό φορτίο

Την απόφαση να μην πραγματοποιηθούν οι λειτουργίες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων έλαβε η Μητρόπολη Δράμας, αν και η τελευταία απόφαση της κυβέρνησης επιτρέπει την παρουσία 25 ατόμων στις εκκλησίες κάθε ενορίας και 50 ατόμων στον μητροπολιτικό ναό κάθε περιοχής.

Σημειώνεται οι ναοί, θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις οχτώ το πρωί, όλες τις εορταστικές ημέρες αλλά μόνο για ατομική προσευχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω απόφαση κρίθηκε αναγκαία λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου που παρουσιάζει η περιοχή.

ΑΥΓΗ

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια