«Μπορεί φέτος να αψήφησες τα μέτρα προστασίας και να ξέχασες τον κορωνοϊό. Κάνε όμως έστω και τώρα τη διαφορά: Μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα. Μετά την επιστροφή, προσέχουμε διπλά, και σταματάμε εδώ τη διασπορά: μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό. #Μένουμε_ασφαλείς”», είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που συνοδεύει το νέο σποτ για να μπει φρένο στη διασπορά του ιού.

Το θράσος είναι απύθμενο. Και ενώ η κυβέρνηση άνοιξε τα σύνορα για τους τουρίστες χωρίς κανένα έλεγχο ενώ άφησε επιχειρήσεις να λειτουργούν χωρίς κανένα μέτρο, τους πλοιοκτήτες να στοιβάζουν κόσμο στα πλοία, και τον ΕΟΔΥ να κάνει επιλεκτικά τέστ, τώρα ρίχνει την ευθύνη πάλι στους πολίτες για την έξαρση της επιδημίας. Έτσι τους βολεύει.

Δείτε το σποτ:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια