Ο βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος ευχαρίστησε δημόσια τον Ερντογάν για το “δώρο” στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, την απειλή ανοίγματος των συνόρων και τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στον Έβρο, να μπορέσει να περάσει την πολιτική της αποτροπής και των κλειστών κέντρων στα νησιά.

Με το γνωστό ακροδεξιό λαϊκισμό που πολιτεύεται η Ν.Δ. υποστήριξε ότι «μίλησε το εθνόσημο» συνεχάρη τις Ένοπλες Δυνάμεις και την καταστρατήγηση των Διεθνών Συνθηκών και παράλληλα «καθαγίασε» τα έκτροπα των ΜΑΤ στα νησιά την προηγούμενη εβδομάδα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια