Με το ξεκαρδιστικό αυτό βίντεο ο Μπραντ Πιτ ασκεί πολιτική κριτική και έλεγχο της εξουσίας από κεντρικό τηλεοπτικό δίκτυο, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τις εποχές που ζούμε. Εμείς υποτιτλίσαμε το βίντεο και σας το παραδίδουμε!

Πριν από δύο εβδομάδες ο σπουδαίος Αμερικανός επιδημιολόγος, ο Σωτήρης Τσιόδρας των ΗΠΑ, γιατρός Anthony Fauci, ερωτήθηκε για το ποιος θα ήθελε να τον υποδυθεί σε περίπτωση που θα γινόταν και εκείνος σκετσάκι στο Saturday Night Live.

“Μα φυσικά ο Μπραντ Πιτ!” απάντησε.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια