Ο Χουάν Γκουαϊδό, ο άνθρωπος που ενορχήστρωσε και ηγήθηκε του αποτυχημένου πραξικοπήματος για την ανατροπή του πρόεδρου της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο, είναι καλεσμένος του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη σε εκδήλωση για τη… Δημοκρατία.

Πρόκειται για το 8o Athens Democracy Forum το οποίο πραγματοποιείται διαδικτυακά από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2020, με  θέμα «Η Νέα Αντι-Κανονικότητα | The New Abnormal: Reimagining Democracy», και στο οποίο θα συζητηθεί το πώς επηρεάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα από την πανδημία του κοροναϊού, την κλιματική αλλαγή και τις μεταναστευτικές ροές.

Στη συζήτηση μάλιστα θα συμμετέχει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

TVXS

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια