Ενώ η Ελλάδα μετρά όλο και περισσότερους νεκρούς από την πανδημία, ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, Νικόλαος Μακρόπουλος, δείχνει πως βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου

Εκτός τόπου και χρόνου ανάρτηση του αντιδημάρχου Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων, Νικόλαου Μακρόπουλου, έχει προκαλέσει οργή και πλήθος σχολίων στα social media.

Την στιγμή που η χώρα μετρά καθημερινά όλο και περισσότερους νεκρούς από την πανδημία και βλέπει την οικονομία να βυθίζεται, ο κ. Μακρόπουλος με την ανάρτησή του δείχνει ότι δεν ανησυχεί για όλα όσα ανησυχούν οι “κοινοί θνητοί”, αλλά νοσταλγεί τις ξέγνοιαστες εποχές στο σπίτι του στο Μπάντεν Μπάντεν και το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του.

“Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!”, έγραψε στο facebook, ενώ την ανάρτηση συνόδευε σχετική φωτογραφία.

*Αλιευμένο από το news247.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια