Εκατοντάδες σακούλες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν χθες από την αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας στη στέγη θηλέων που φιλοξενεί κακοποιημένα κορίτσια, στο Παλαιό Φάληρο.

Συνολικά πέντε αυτοκίνητα ένα αγροτικό και 70 άτομα χρειάστηκαν για την μεταφορά των πραγμάτων, καθώς ο όγκος του ήταν μεγάλος και η ανταπόκριση του κόσμου συγκινητική.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X