Θα γίνω κοινότυπη αλλά ναι, ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ SPOILERS (και εμείς ουδεμία ευθύνη φέρουμε γιατί φίλε/η μου Πέμπτη είναι, είχες τόσες μέρες να δεις το νέο επεισόδιο του GOT).

Ε λοιπόν, ο Stannis Baratheon, για πολλούς δικαιωματικός διάδοχος του Σιδηρού Θρόνου καθότι αδερφός του προηγούμενου βασιλιά Robert Baratheon, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να νικήσει στη μάχη που αναμένεται να δούμε στο 10ο και τελευταίο επεισόδιο της 5ης σεζόν, αποφασίζει να ακούσει την -κατά πολλούς δεν είναι στα σύγκαλά της- κόκκινη μάγισσα.

Λίγο λοιπόν τα λόγια της, λίγο το στήθος της -το οποίο δεν έχει πρόβλημα να πετάξει έξω σε κάθε ευκαιρία- λίγο και τα μαγικά της, αποτελούν ισχυρή μέθοδο πειθούς στον Stannis. Έτσι λοιπόν ξεροψήνει ζωντανή την κόρη του Shireen γιατί μπροστά στον θρόνο τι σου είναι το αίμα. Θα μου πεις, αν πάρει τον θρόνο χωρίς διάδοχο τι θα κάνει; Εμ, δεν το σκέφτηκε το παλικάρι καλά και φαίνεται ότι με αυτή την τακτική δεν θα πάει και πολύ κοντύτερα στο θρόνο, διότι οι ψυχοπαθείς δολοφόνοι -βλέπε Τζόφρι- κάποια στιγμή παίρνουν αυτό που τους αξίζει.

Κάπως έτσι και με αυτή την συγκλονιστική σκηνή, ο Stannis Baratheon μπήκε στη λίστα με τους ψυχάκηδες που θέλουμε οπωσδήποτε να πεθάνουν ή δεν μας νοιάζει αν πεθάνουν και κάπως έτσι έγινε και ο αγαπημένος χαρακτήρας σε κάθε είδους τρολλιά που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που από τη μία το πήραν βαριά, αλλά από την άλλη αποφάσισαν να το διασκεδάσουν, όπως πάντα.

Διαλέξαμε τα πιο ξεκαρδιστικά gifs και tweets και σας τα παρουσιάζουμε. Stannis για πάντα.

 

 

1454774_969056989782593_6977298901746145601_n

10408539_936411379715009_8288480726012446162_n

tumblr_nplum1MGAc1qh1ns9o1_500

ppp

 

 

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X