Στα χέρια του ακόμη κι ένα παρατημένο σαράβαλο μπορεί να πάρει ζωή και μια γέφυρα να φαντάζει με σκηνικό από παραμύθι.

Αυτές είναι δύο από τις όμορφες εικόνες που βλέπει κανείς πια στην Ικαρία. Δημιουργός τους ο WD Street Artist που έχει κάνει πολλά σημαντικά γκράφιτι σε διάφορες μέρη της χώρας και κυρίως στους τοίχους της Αθήνας, στην οποία είναι η βάση του.

Οι δημιουργίες του WD Street Artist χαρακτηρίζονται για τη ζωντάνια και την ευκολία τους να σε μεταφέρουν αλλού από εκεί που βρίσκεσαι. Είναι επιβλητικές και συχνά επιλέγονται σημεία, που τις κάνουν ορατές από μακριά.

Στην προκειμένη επιλέγεται ένα εγκαταλελειμμένο αμάξι δίπλα στο δρόμο και το γεφυράκι πάνω από την παραλία στο Λιβάδι.

wd

Περισσότερα έργα του WD Street Artist από την Αθήνα, το Βερολίνο, το Παρίσι και άλλα μέρη του κόσμου μπορείτε να βλέπετε σταθερά εδώ.

Διάβασε ακόμη:

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X