μουσική ήταν το αντίδοτο στην καραντίνα λόγω κορονοϊού στην Ιταλία όπου οι πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να τραγουδήσουν και να ξεπεράσουν τον φόβο του κορονοϊού και οι Ισπανοί ακολούθησαν το παράδειγμά τους. Συγκεκριμένα, βγήκαν στα μπαλκόνια τους το βράδυ του Σαββάτου για να χειροκρότησουν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των νοσοκομείων της χώρας τους, που δίνουν την μάχη για την υγεία των ασθενών από τον κορονοϊό.

Όπως έγραψε στο facebook η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ από την Ισπανία, Δώρα Μακρή, «Mαδρίτη στις 10 το βράδυ απόψε. Το χειροκρότημα για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων! Gracias!».

Πηγή: Έθνος

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια