Μετά τη θερμή “υποδοχή” που του επιφύλαξαν με συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις, οι Κερκυραίοι γύρισαν την πλάτη στον Κ. Μητσοτάκη, τον αγνόησαν στο κέντρο της πόλης

Επίσκεψη στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Μετά τη “θερμή” υποδοχή από τους εργαζόμενους με διαδήλωση, οι Κερκυραίοι κυριολεκτικά του γύρισαν την πλάτη!

Στα βίντεο από την κουστωδία Μητσοτάκη από κομματικούς και υπουργούς στο κέντρο της πόλης φαίνεται καθαρά ότι άφησε τους κατοίκους αδιάφορους. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι κανένας δεν έτρεξε να τον χαιρετήσει με αποτέλεσμα ο Κ. Μητσοτάκης να «ζητιανεύει» δεξιά και αριστερά για να τον φωτογραφήσουν με χειραψία.

Στο κέντρο της πόλης ο Πρωθυπουργός

Gepostet von "Corfu Channel – Το Κερκυραϊκό Κανάλι" Official Page am Samstag, 11. Juli 2020

 

Σε άλλο σημείο της πόλης, “υποδέχθηκαν” τον Κ. Μητσοτάκη με τραγούδι καταγγέλλοντας το πάθος του Κ. Μητσοτάκη και του Αδωνι Γεωργιάδη για τα λεφτά:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια