Απρόκλητα επιτέθηκε η Αστυνομία στο μπλοκ του ΚΚΕ που βρισκόταν στην οδό Πανεπιστημίου στο ύψος του Οφθαλμιατρείου με τους διαδηλωτές στοιχισμένους και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, αποστάσεις και μάσκες.

Χωρίς καμία αιτία και με πρωτοφανής αγριότητα, οι αύρες της αστυνομίας ήταν οι πρώτες που εξαπέλυσαν την επίθεση με ρίψεις νερού, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να ακολουθούν ρίχνοντας κρότου-λάμψης και δακρυγόνα ανάμεσα στον κόσμο, προκαλώντας σκηνές πανικού και τον κίνδυνο να ποδοπατηθούν οι διαδηλωτές στην προσπάθειά τους να προστατευτούν.

Η δράση της αστυνομίας δεν σταμάτησε εκεί. Πήραν στο κυνήγι τους διαδηλωτές.

Στο βίντεο: Αύρες παρελαύνουν μέσα στην Πανεπιστημίου. Η αστυνομία διαλύει με αγριότητα το πλήθος. Οι κομμουνιστές δεν τρέχουν – δεν λυγίζουν, αλλα φωνάζουν

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X