Για πρώτη φορά στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, αγώνας διεκόπη με αιτία το παρελθόν ενός ποδοσφαιριστή και τη μύησή του στον ναζισμό! Το «Βαγιέκας» αποκαλούσε «γαμ@@@ ναζί» τον Ζοζούλια επί ένα ημίχρονο και το παιχνίδι της Ράγιο με την Αλμπαθέτε διεκόπη!

Πρωτόγνωρη κατάσταση στο «Βαγιέκας», το βράδυ της Κυριακής, με το παιχνίδι της Ράγιο απέναντι στην Αλμπαθέτε να μην ολοκληρώνεται ποτέ…

Ο κόσμος των γηπεδούχων, δεν δικαιολογεί και δεν ξεχνά το παρελθόν τον Ζοζούλια που έχει απασχολήσει για τις ναζιστικές πεποιθήσεις του και μάλιστα, το 2017 είχαν καταφέρει να τον απομακρύνουν άμεσα από την ομάδα τους, όταν είχε μετακινηθεί εκεί με δανεισμό.

Επί ένα ημίχρονο, οι οπαδοί της Ράγιο έβριζαν εν χορώ τον ποδοσφαιριστή αποκαλώντας τον «γαμ@@@ ναζί», η Αλμπαθέτε προσπαθώντας να στηρίξει τον παίκτη ξεκαθάρισε πως δεν θα έβγαινε να παίξει το δεύτερο ημίχρονο αν δεν σταματούσαν τα συνθήματα κι έτσι έγινε…

Παρά τις εκκλήσεις από τα μεγάφωνα και τις προειδοποιήσεις για τη διακοπή της αναμέτρησης, ο κόσμος της Ράγιο έδειξε πως σε αυτό το θέμα είναι αμείλικτος και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην διακοπή του, στην ανάπαυλα…

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X