Σάββατο 25 Οκτωβρίου

OPENκώMIC

Stand up Comedy στο Μαιευτήριο

Είσοδος 3 ευρώ
Έναρξη στις 21:00μμ

Μία βραδιά γεμάτη γέλιο, ολοκαίνουρια κείμενα και νέα πρόσωπα. Μπροστά από ένα μικρόφωνο και ένα διψασμένο για γέλια κοινό, παλιοί και νέοι κωμικοί σερβίρουν για πρώτη φορά τα καινούρια τους αστεία.

Αν θέλετε να είστε οι πρώτοι που θα ακούσετε τα κείμενά τους, οι πρώτοι που θα αναθρέψετε τα αστεία τους με το γέλιο και το χειροκρότημά σας, μη χάσετε την παράσταση του OPENκώMIC, το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στο Μαιευτήριο, Βαλαωρίτου 19 στο δεύτερο όροφο.

OPEN MIC 3

Το OPENκώMIC φιλοδοξεί να γίνει το εφαλτήριο για όσους θέλουν να ξεκινήσουν να κάνουν Stand up Comedy, παρέχοντας το βήμα για 5 λεπτά σε όποιον έχει την τόλμη να ανέβει στη σκηνή και να κάνει το κοινό να γελάσει μέχρι δακρύων. Αν σε ενδιαφέρει, δήλωσε κι εσύ συμμετοχή για κάποιο από τα επόμενα OPENκώMIC στο openmic.salonica@gmail.com και έλα να αποθεωθείς.

Στην παράσταση της 25ης Οκτωβρίου, περισσότεροι από δέκα κωμικοί θα τεστάρουν τα νέα τους κείμενα, ενώ στην έκπληξη της βραδιάς – λίγο πριν το διάλειμμα – σας περιμένει ένα περφόρμανς που δεν το περιμένετε. Τι; Α, δεν ξέρω αν πρέπει να σας πω.

OPEN MIC 7

Η είσοδος για την παράσταση είναι 3 ευρώ και οι πόρτες ανοίγουν από τις 21:00. Ελάτε νωρίς, βολευτείτε στο φιλόξενο χώρο του Μαιευτηρίου, για να ξεκινήσουμε στις 21:30 και να απολαύσουμε όλοι μαζί ένα δίωρο γέλιου και ψυχαγωγίας. 

OPEN MIC poster

H σελίδα του OPENκώMIC στο Facebook

Μαιευτήριο
Βαλαωρίτου 19, στο δεύτερο όροφο.

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X