Ποιος είπε ότι τα ζώα δεν είναι έξυπνα; Ακόμα και μια πάπια έχει την ευφυΐα να κάνει τα πάντα για να γλιτώσει από έναν σκύλο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, μια πάπια κάνει την ψόφια για να γλιτώσει από έναν σκύλο που βρίσκεται δίπλα της.

Μόλις το τετράποδο βλέπει ότι η πάπια δεν κουνιέται φεύγει και τότε εκείνη σηκώνεται και γίνεται καπνός. Σίγουρα της αξίζει το Όσκαρ ερμηνείας, ενώ το βίντεο δικαίως κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

https://twitter.com/NatureAttracts/status/1195208913693470721?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1195208913693470721&ref_url=https%3A%2F%2Ftvxs.gr%2Fnews%2Fviral%2Foskar-ermineias-se-papia-poy-kanei-tin-psofia-gia-na-glitosei-binteo

*Από το tvxs.gr

Διαβασε ακόμη:

Γαζέλα τρολάρει τους θηρευτές της

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια