Ο Άντονι Χόπκινς είναι ο νικητής του Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου στη φετινή απονομή των βραβείων, για την ερμηνεία του στην ταινία “The Father“.
Ο 83χρονος θρύλος του Χόλιγουντ κατάφερε να εντυπωσιάσει υποδυόμενος έναν πατέρα με άνοια.
Πλην του Όσκαρ, ο Χόπκινς θα αποχωρήσει από την τελετή και με ακόμη ένα “βραβείο”, αυτού του γηραιότερου ηθοποιού που καταφέρνει αυτή τη διάκριση.
Το ρεκόρ κρατούσε ο 82χρονος Κρίστοφερ Πλάμερ, ο οποίος είχε κερδίσει το 2011 για την ταινία “The Beginners”.
Σημειώνεται πως ο Άντονι Χόπκινς είχε κερδίσει το Όσκαρ και το 1994 για τον ρόλο του Χάνιμπαλ Λέκτερ στην ταινία “The Silence of the Lambs”.
Είχε επίσης, προταθεί για το βραβείο για τους ρόλους του στα “The Remains” και “Day and Nixon”, όπως και για το β’ ανδρικού ρόλου για την ταινία “The Two Popes and Amistad”.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια