Βίντεο με το οποίο υπενθυμίζει ότι δύο ημέρες πριν διαγνωστεί με κορωνοϊό ο Ντόναλντ Τραμπ κορόιδευε τον ανταγωνιστή του για την προεδρία των Η.Π.Α Τζο Μπάιντεν επειδή φοράει μάσκα δημοσίευσε το Al Jazeera.

Δυο μέρες μετά το σχόλιο του, ο Τραμπ διαγνώστηκε θετικός στον ιό, όπως και η γυναίκα του Μελάνια, ενώ αντίθετα, όπως έκανε γνωστό μέσω του λογαριασμό του στο twitter ο Τζο Μπάιντεν, ο ίδιος και η σύζυγός του έκαναν το τεστ και βγήκαν αρνητικοί.

Στην ανάρτησή του ο επικεφαλής των Δημοκρατικών έστειλε το μήνυμα: “Ελπίζω αυτό να λειτουργεί ως υπενθύμιση: Φοράμε μάσκες, κρατάμε τις αποστάσεις, πλένουμε τα χέρια μας.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια