Ευτυχώς η μειωμένη προσέλευση του κόσμου στα σουπερμάρκετ την περασμένη Κυριακή, έκανε τους αρμοδίους να πάρουν πίσω την απόφαση να είναι ανοιχτά τα σουπερμάρκετ και την Κυριακή.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, αυτή την Κυριακή θα είναι κλειστά τα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων, ενώ από την Πέμπτη 26 Μαρτίου και έως το Σάββατο 25 Απριλίου θα λειτουργούν  Δευτέρα έως Παρασκευή από 7 τις 9 το βράδυ και το Σάββατο από 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια