Σε ορισμένες χώρες του κόσμου όπως η Ινδία και το Πακιστάν όλο και περισσότερες καταγγελίες γίνοντι από γιατρούς, οι οποίοι υποστηρίζουν πως φιμώνονται οι επικρίσεις τους για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού και τις ελλείψεις σε προστατευτικό υλικό.

Οι γιατροί στο Πακιστάν έχουν εκφράσει παράπονα για την έλλειψη προστατευτικού εξοπλισμού. Μάλιστα, η αστυνομία διέλυσε δια της βίας μία διαδήλωση γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στην πόλη Κουέτα, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τη μη παράδοση του υποσχεθέντος υλικού.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X