Πάνω από 200 και σήμερα τα κρούσματα του κορωνοϊού σε ένα 24ωρο, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 204 νέα κρούσματα του ιού. Στους 221 οι νεκροί από κορονοϊό στη χώρα μας, καθώς πέντε ασθενείς εκ των οποίων οι δύο από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης κατέληξαν σήμερα. 22 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Σε 7ημερη καραντίνα έχει τεθεί από χθες ο οίκος ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι, ενώ ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθούν ευθύνες για τη διασπορά του κορονοϊού στο συγκεκριμένο ίδρυμα.

Αναστέλλεται μέχρι τις 31μια Αυγούστου, λόγω του κορονοϊού, το επισκεπτήριο σε γηροκομεία και σε μονάδες φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία και χρονίως πάσχοντες.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια