“Να απολογηθεί άμεσα ο κύριος Χρυσοχοΐδης για την απαράδεκτη εισβολή της αστυνομίας στον Ευαγγελισμό”, δήλωσε γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Π. Παπανικολάου στην κάμερα της σελίδας “Μένουμε Ενεργοί – Υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη” για την Πανελλαδική Μέρα Δράσης για τη δημόσια υγεία, τα αιτήματά των υγειονομικών και την απαράδεκτη εισβολή της αστυνομίας στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού.

Ολόκληρη η δήλωσή του

“Εργαζόμενοι γιατροί, νοσηλευτές και όλοι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Νίκαιας, συμμετέχουν στη σημερινή συμβολική διαμαρτυρία που κάλεσε η ΟΕΝΓΕ για να είναι η Τρίτη 7 Απριλίου, μέρα πανελλαδικής δράσης για τη δημόσια περίθαλψη.

Τα αιτήματα μας είναι περισσότερες κλίνες ΜΕΘ που χρειάζεται το σύστημα για να υπερασπιζόμαστε την υγεία του λαού. Μόνιμες προσλήψεις προσωπικού, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργούν και οι κλίνες ΜΕΘ και γενικά όλα τα τμήματα. Επίταξη άνευ όρων όλου του μεγάλου ιδιωτικού τομέα περίθαλψης, αποτελεσματικά επαρκή μέσα ατομικής προστασίας για τους υγειονομικούς έτσι ώστε να μην αρρωσταίνουν και βγαίνουν εκτός μάχης, τα οποία είτε δίνονται με το σταγονόμετρο, είτε κυκλοφορούν σε πολλές περιπτώσεις τις τελευταίες ημέρες, ελαττωματικές παρτίδες τέτοιων υλικών, όπως έχει καταγγελθεί από συναδέλφους πολλών νοσοκομείων.

Η κυβέρνηση σήμερα διέπραξε μια μέγιστη αθλιότητα, στέλνοντας πάνοπλους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, να εισβάλλουν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και να διώξουν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του ίδιου του νοσοκομείου. Αυτή την πρωτοφανή αθλιότητα πρέπει να απολογηθεί αμέσως ο κ. Χρυσοχοιδης αν δεν το κάνει, οφείλει ο κ. Πρωθυπουργός να κάνει άμεσα δεκτή την παραίτησή του, άσχετα αν ο κ. Χρυσοχοΐδης την υποβάλλει ή όχι. Βλέπουμε και γενικότερα τις τελευταίες ημέρες ότι οι ήρωες με τις λευκές μπλούζες και τις πράσινες που λέει ο κ. Πρωθυπουργός μέσα σε εισαγωγικά, θεωρούνται ήρωες μόνο όταν δεν έχουν φωνή, μόνο όταν είναι σκυμμένοι και φιμωμένοι. Όταν ορθώνουν το ανάστημά τους και λένε την αλήθεια για την κατάσταση στα νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας και στο ΕΚΑΒ, προφανώς η κυβέρνηση και συνολικά το σύστημα σταματάει να τους θεωρεί ήρωες και τους θεωρεί τρομοκράτες, είτε στέλνει την αστυνομία για να τους καταστείλει είτε επιστρατεύει τα πιο σάπια και θλιβερά έμμισθα παπαγαλάκια τους.”

"Να απολογηθεί άμεσα ο κύριος Χρυσοχοΐδης για την απαράδεκτη εισβολή της αστυνομίας στον Ευαγγελισμό".Δήλωση του γενικού γραμματέα της ΟΕΝΓΕ Π. Παπανικολάου στην κάμερα της σελίδας μας για την Πανελλαδική Μέρα Δράσης για τη δημόσια υγεία, τα αιτήματά των υγειονομικών και την απαράδεκτη εισβολή της αστυνομίας στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού.#ΜένουμεΕνεργοί #όχι_άλλα_ψέματα #Covid19Solidarity #TaLemeMpalkoni

Gepostet von Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη am Dienstag, 7. April 2020

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια