Παρά τις διαβεβαιώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου περί απόσυρσης μονάδων ΜΑΤ από τη Λέσβο και τη Χίο, η εικόνα στο λιμάνι της Καβάλας δεν το επιβεβαιώνει.

Νωρίτερα και σύμφωνα με το ραδιοσταθμό “Στο Κόκκινο 102,8 FM – Καβάλα” κλούβες των ΜΑΤ βρέθηκαν στο λιμάνι κατά τη διάρκεια της επιβίβασης οχημάτων σε πλοίο που έχει προορισμό τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Συμβαίνει τώρα. Κλούβες της αστυνομίας ετοιμάζονται να επιβιβαστούν στο πλοίο προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Παρά…

Gepostet von Στο Κόκκινο 102,8 FM – Καβάλα am Mittwoch, 26. Februar 2020

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι κλούβες τελικά δεν ταξίδεψαν προς Μυτιλήνη μετά την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να κάνει ένα βήμα πίσω για διάλογο.

Με πληροφορίες από Αυγή

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X