Παραιτείται η κυβέρνηση του Λιβάνου, μετά το ξέσπασμα οργής και τις διαδηλώσεις πέντε μέρες μετά την πολύνεκρη έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού.

Ήδη σήμερα είχαν υποβάλει τις παραιτήσεις τους οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Οικονομικών και όπως ήταν αναμενόμενο ο πρωθυπουργός στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο το μεσημέρι ζήτησε να εγκριθεί η πρόταση του για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας, εξερχόμενος από το συμβούλιο, ο πρωθυπουργός Χασάν Ντιάμπ θα μεταβεί στο προεδρικό μέγαρο για να παραδώσει την παραίτηση στο όνομα όλων των υπουργών.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια