Συμβολική κατάληξη πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, κατά την ώρα του δελτίου, αλληλέγγυοι στις καταλήψεις κτιρίων.

Σήκωσαν πανό πίσω από την παρουσιάστρια με το μήνυμα «αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και καταλήψεις».

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης μεταδόθηκε βίντεο με πολιτικό μήνυμα για την πρόσφατη προειδοποίηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να εκκενωθούν τα δημόσια κτίρια που τελούν υπό κατάληψη εντός 15 ημερών, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Το μήνυμα κατέληγε με την προειδοποίηση «ραντεβού στους δρόμους».

Δείτε το σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα mpalothia.net:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια