Πληροφορίες για σοβαρό τραυματισμό αδέσποτης γάτας στο νησί της Πάρου αναζητά η ΜΚΟ, «ParosCat».

Ασυνείδητος έριξε καυστική χημική ουσία στην πλάτη του άτυχου τετράποδου που εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση δίπλα από το ΚΑΠΗ της Αλυκής.

Τη γάτα, που είναι ένα από τα στειρωμένα και εμβολιασμένα αδέσποτα ζώα της περιοχής, περιέθαλψε ο κτηνίατρος Αντώνης Λάμπρου.

Η θεραπεία της αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον έναν μήνα.

ALIKI – this male cat had acid thrown on its back near KAPI the old people's centre. The cat is neutered and was not…

Gepostet von Paroscat am Dienstag, 11. Februar 2020

*Από το Documento

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια