Απίστευτη απάντηση έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελεία Πελώνη, κατά την διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών σε δημοσιογράφο που την ρώτησε για την έκτακτη επιχορήγηση που θα πάρει η Εκκλησία λόγω της πανδημίας. Ειδικότερα απάντησε «Κ. Σαμαρά, καταρχάς η έκτακτη επιχορήγηση αφορά όλες τις θρησκευτικές κοινότητες. Είναι ντροπή θεωρώ να συζητάμε αν πρέπει να στηριχθούν οι θρησκευτικές κοινότητες, εν μέσω κορονοϊού. Η κυβέρνηση σέβεται τους πολίτες που θρησκεύονται και τη θρησκευτική ελευθερία όλων»

Αστείο να μιλάει η κυρία Πελώνη για ντροπή και για επιχορηγήσεις όταν νοσοκομεία, σχολεία και εκατομμύρια κλάδοι έχουν μείνει χωρίς ενισχύσεις και στο έλεος του θεού.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια