Μια 12χρονη μαθήτρια και αθλήτρια πολεμικών τεχνών έβγαλε νοκ άουτ τον επίδοξο βιαστή της. Το περιστατικό συνέβη στο Πέραμα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της 12χρονης, το περιστατικό συνέβη όταν έκανε το δρομολόγιο με το τοπικό λεωφορείο για να επιστρέψει σπίτι της.

Όταν κατέβηκε στη στάση της αντιλήφθηκε ότι ένας άντρας την παρακολουθούσε. Και τελικά αυτός της επιτέθηκε ακριβώς έξω από το σπίτι της.

«Ξαφνικά με έπιασε στο στήθος, πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλοτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικοβλημένος», δήλωσε η νεαρή μαθήτρια.

Η 12χρονη είναι αθλήτρια του Σάντα, μιας κινέζικης πολεμικής τέχνης που μοιάζει με το κικ μπόξινγ και εφάρμοσε όσα γνωρίζει προκειμένου να αμυνθεί.

«Φοβήθηκα πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν στο ύψος του μπαμπά μου, αλλά εγώ μέσα στην ταραχή μου δεν τον πρόσεξα, ήταν γύρω στα 24 με 25 ετών. Δεν τον είχαμε ξαναδεί στο Πέραμα πρώτη φορά δηλαδή», είπε η κοπέλα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άντρας 25 ετών με καταγωγή από την Αλγερία, επιχείρησε να ξεφύγει αλλά τελικά συνελήφθη από την ασφάλεια Περάματος. Μάλιστα οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το πρόσωπό του μελανιασμένο από τα χτυπήματα.

*Αλιευμένο από το tvxs

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια